top of page

Reuma Relief Training
 

Bevrijd jezelf van pijnlijke reumaklachten 

Heb jij last van ontstekingsreuma en ben jij klaar voor het compleet veranderen van je leven?! In deze uitgebreide online training leer je niet alleen álles over het op eigen kracht en op natuurlijke wijze verminderen van je reumaklachten, maar word je ook geholpen om al deze informatie consistent en met resultaat toe te passen.

We gaan veranderingen doorvoeren op meerdere gebieden in je leven, waardoor jij grip krijgt op je reumaklachten. Ik bied je daarbij structuur en houvast om deze veranderingen vol te houden. Zodat je de verandering écht doorzet en het uiteindelijk een nieuwe gewoonte wordt. En je het resultaat gaat terugzien in je gezondheid.


Ben jij klaar met aanrommelen? En toe aan écht impact maken en blijvende verandering op het gebied van jouw gezondheid? Dan is deze training iets voor jou!
 

thumbnail RRT - website.jpg

De Reuma Relief Training 

De Reuma Relief Training is vanaf nu te koop!

 

De training heb ik speciaal ontworpen voor mensen zoals jij, die op zoek zijn naar duurzame verandering. Wil jij je klachten bij de kern aanpakken, de oorzaak elimineren? En ben jij bereid naar jezelf te kijken om te zien welk aandeel jij hierin hebt? Wil jij vervolgens toegewijd aan de slag met de tools die ik je bied om op een natuurlijke manier je reumaklachten te verminderen? Dan is de Reuma Relief Training voor jou!

De Reuma Relief Training is een online training die je in je eigen tijd en op je eigen tempo kunt volgen. Door middel van overzichtelijke modules met diverse online video's en meerdere concrete stappenplannen met reflectievragen en opdrachten,
 neem ik je mee op reis naar een leven waarin jij grip krijgt op je gezondheid.  

Op naar een klachten- en medicijnvrij leven!

Marloes Boon appel

Verander je leven voorgoed

Disclaimer: De informatie die ik geef is niet bedoeld ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Ik ben geen arts en ik pretendeer dit ook niet te zijn. Ik ben ervaringsdeskundige en geef vanuit mijn oogpunt en ervaringen advies over het verminderen van je reumaklachten met behulp van o.a. voeding, kruiden, supplementen, bewegen en fysieke en mentale gezondheid in het algemeen. Raadpleeg altijd eerst je behandelend arts, voor je mijn adviezen in de praktijk brengt. Mijn persoonlijke resultaten zijn ook geen graadmeter voor jouw resultaten. Iedereen is anders en de resultaten kunnen dus ook verschillen. 

bottom of page