top of page

Referenties

Michèle

“De Reuma Relief Training is echt een kadootje. Marloes heeft alles wat ik ook heb gedaan (en meer) om zo ver te komen in een online training verwerkt. Mega veel respect voor haar en echt fantastisch dat alle info gebundeld is. Zo waardevol!”

Nynke

“Ik ben erg blij met jouw E-book en de tips die daar in staan. Op internet staat ook veel maar vaak zie je door de bomen het bos niet meer.”

Annemarie

“Ik ben al een tijdje bezig met voeding, uiteindelijk at ik veel te weinig waardoor ik nu te weinig weeg. Jouw keukengids helpt me weer wat normaler en vooral meer te eten"

Amber

“Wat een andere kijk op dingen dan wat ik jarenlang in het ziekenhuis heb gehoord. Marloes is ervaringsdeskundige en dat maakt het verschil!”

Britt

“Mooi te lezen dat jij jouw reumatoloog hebt weten te ontslaan. Ik werk in de zorg en wij denken altijd dat wij patiënten ontslaan. Mooi staaltje omdenken! Dank voor je inspirerende verhaal Marloes!”

Danique

"Ik haal veel inspiratie uit jouw manier van denken, super fijn. Respect dat je zo'n doorzetter bent en andere mensen zoals ik inspireert"

Graag verwijs ik je naar mijn reviewbeleid waarin ik uitleg op welke manier ik mijn reviews verzamel en hoe ik ermee omga. 

bottom of page